Google+

söndag 26 oktober 2008

Nulägesrapport från huvudentrén

Så här ser det ut i vår blivande entréhall just nu. Det är en del småfix kvar att göra, men det finns viktigare saker att göra först. Min förhoppning är att vi snart ska flytta vår hemska brädramp, som vi använder istället för trappa, till dörren i det här rummet. Då blir det fritt i groventrén, så jag kan måla färdigt där.


Dörrarna till salen. De behöver också renoveras...

Vi har bestämt oss för grå foder och lister även i det här rummet. Så det ska det bli framöver...


Dörrarna är målade på insida också vid det här laget. Så här gick det till när den kom på plats.


Det kanske behöver ett lager färg till ändå...

Martin håller fortfarande på med putsen, men har kommit till den sista sidan. Igår gjorde han och Tommy den höga delen av utbygget på baksidan och resten av putsningen är därför inte riktigt lika jobbig när de slipper dra det så högt upp.

7 kommentarer:

Älfgärdet sa...

Kul att du fann mig! Vilket otroligt projekt ni håller på med! Fina detaljer överallt, dörrar, foder, socklar, beslag. Känns så genuint. & måla, måla, måla :) det är då precis som hos oss. Det finns alltid något att måla, många ställen på gång samtidigt.

Lilys liv sa...

Åhhh vilken bra blogg du har! Jag är så avis på huset ni håller på att bygga. Vi bor i ett litet hus idag och funderar på att bygga nytt med gammal känsla! Du har gett mig massvis med inspiration!

Hildegunn sa...

ÅÅÅ, det blir så fantastisk flott det huset ditt !!!!!!!!!
Så herlig å ha 2,70 takhøyde-det er luksus da!
Vi har ingen mulighet for det, men skulle virkelig ønske det.Det blir ekstra flott da. Og nydelige vegger med panel, er det ekte eller plater som er malt ?

Lösvirkesbyggarna sa...

Vilka fina dörrar! Både salsdörrarna och ytterdörrarna är helt underbara!
Kram Anna

ingrid sa...

Vilket hus alltså :)

Mrs Small Town sa...

Vackert är allt jag kan säga :-) Jag älskar alla era snickerier.

Jag har en utmaning till dig på min blogg. Hoppas du har ork och tid att svara.

Kram
Sara Small Town

ColonialEast sa...

Ser jättefint ut! Läste nedan om putsen som tar slut. Såååå irriterande. I motsats har vi halva tomten full med tegel som blev över när murarn gjort klart skorstenen. Vad 17 ska vi göra med det (typ Blocket ...) och onödigt dyrt blev det ju. Kram på er!!