Google+

tisdag 28 oktober 2008

Tack för era kommentarer! och utmaningen också var det ju...

Tack allihop för era härliga kommentarer! Jag har skrivit in hos några av er redan och tackat där också, men nu blev det så många, så jag känner att jag behöver tacka här också. Jag blir så glad! Själv är jag lite trött på det trärena, salsdörrarnas färg och lecastenarna, men jag får väl ha tålamod...

Till dig , Hildegunn, pärlsponten är äkta, köpt som virke som sågats och hyvlats här hemma. Och angående takhödjen. Den var ju inte planerad att bli så hög på andra våning. Det var inget krav från min sida, men nu blev det så och visst är jag nöjd.

Anna, jag håller helt med dig med ytterdörren. Men saldörrarna är inte våra riktigt än. De är målade med en blank vit färg, som inte alls passar in hos oss. På andra sidan är det nog rätt sorts färg, men kulören helt fel. Den är blå och det passar inte alls in i vår blivande sal. Men de kommer nog att bli fina så småningom...

Och till sist, Sara, visst orkar jag ta mig an en utmaning. Det är väl bara roligt! Här kommer den:

Regler:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.


* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.


* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.


* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


7 saker om mig själv:

1. Jag är ganska kort, 1,60 tror jag, kort hår för andra gången i mitt liv, nu relativt mörkt med tydliga (suck) grå inslag.

2. Har ett par kilo, nej kanske tre, som jag gärna skulle vilja vara utan. Men de verkar vilja sitta kvar... De har inte så mycket med barnen att göra, utan mer med min förkärlek för goda saker...

3. Har ganska kort stubin som blir ännu kortare eller obefintlig om jag är hungrig. Då är det bara att stoppa i mig en potatis eller vad som finns att tillgå, så jag blir människa igen. Lite pinsamt i vissa situationer även om det främst är familjen som råkar ut för mig då...

4. Älskar att sjunga och gör det nästan så fort jag vet att jag är ensam och är med i en kör. Men jag uppfattas nog som ganska återhållsam i en del sällskap.

5. Älskar att spela innebandy och tar i tills ansiktet antar en lilaaktig ton. Och nästa vecka börjar korpenturneringen!!!

6. Jag vill lära mig spela piano. Därför har jag köpt ett piano, men just nu finns det inte tiden.

7. Har många idéer och projekt som jag vill göra, men måste verkligen ta mig kragen för att slutföra dem. Många idéer blir heller inte verklighet, därför att det är aningen orealistiska.

Skulle egentligen skicka vidare till 7 bloggare, men jag är inte säker på att alla jag brukar titta in hos vet vem jag är. Därför skickar jag vidare till de här, som säkert känner igen mig:

Petra, Colonial East

Anna, Lösvirkesbyggarna

Hildegunn, Den gamle stil - de svunne tider

Och sist, men inte minst en ganska ny bekantskap, Gnistrande snö


3 kommentarer:

Lösvirkesbyggarna sa...

Tackar, tackar! Vi ska faktiskt ha en hemmakväll Joakim och jag, så jag ska allt ta mig tid att skriva ihop sju saker om mig. Kan hända att vi skriver om oss båda, om J går med på det.
Kram Anna

ColonialEast sa...

Ahh - en utmaning till! Ska se till att svara på den :-)

Gnistrande snö sa...

Åh vad ni är duktiga som arbetar och sliter på men så blir det också jättefint. Vilka vackra dörrar du visade i förra inlägget. Häftigt med pärlspont som ni hyvlat själva, mycket imponerande.

Ha det så gott!

Kram
Katarina