Google+

måndag 20 oktober 2008

Nulägesrapport från toaletten nere

Usch, så här ser utsikten ut från toaletten nere just nu. Tyvärr kommer nog inte så mycket att ändras på ganska länge... Istället för skötbordet kommer det bli ett pelartvättställ med spegel och lampa ovanför. I hörnet ska det bli någon sorts skåp och bänk (tror vi).

Men det finns så mycket annat att göra och toaletten fungerar ju faktiskt.


Och så här ser det ut när man kommer in... Toaletten vi köpt står i den blivande duschen än så länge tillsammans med kakelfix och några provplattor till duschen.

Jag vet att det kanske inte är så kul att se såna här bilder som utomstående, men jag vill ändå ha med dem som minne. Man glömmer ju så fort... Så försök ha överseende med ännu fler av de här bilderna

2 kommentarer:

Hanna sa...

Hej! Vilken fin blogg du har. Har precis köpt hus som måste renoveras och blir otroligt inspirerad här! Måste bara säga att jag, även som utomstående, tycker att det är väldigt intressant att se bilder på renoveringen och inte enbart bilder på det vackra resultatet!

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Tack för kommentaren. Kul att höra både att du tycker den är fin,men kanske främst att du tycker det är intressant med byggandet i sig.