Google+

onsdag 15 oktober 2008

Nulägesrapport från TV-rummet

Fastän vi bott i huset i ungefär 5 månader nu, kan man inte säga att vi kommit i ordning. TV-rummet är väl det som vi kommit längst med. Men det finns fortfarande en del småpyssel kvar att göra, t.ex. måla färdigt en liten bit taklist och dörrarna och sy hissgardiner. Önskar mig också andra bokhyllor, gammaldags skrivbord, en stooor fåtölj med fotpall samt ett långt, smalt avlastningsbord att ha bakom soffan (där det nu står ett litet bord, som egentligen hör till salsmöbeln). Jag pendlar hela tiden mellan att vilja göra rummet helt färdigt och att göra lite mer färdigt någon annanstans först..

Just nu händer dock ingenting alls för nu är det älgjakt och har fullt upp på varsina håll...

Testar om gardinen passar i rummet. Den ska kanske bli hissgardin i så fall...

Hörnet där kakelugnen ska stå

Och här är kakelugnen. Kanske inte ser så mycket ut för världen just nu, men...


Det här rummet var från början tänkt som vårt enda förråd. Nu blir det istället lillflickans rum för en tid. Tänkte försöka tapetsera först bara...

8 kommentarer:

johanna.a sa...

älskar din blogg,måste kolla den varje dag!!jag skulle vilja få lov av dej att andvända de två bilderna av vägar du visar från din "höstpromenad" i ett projekt jag skall göra,skulle vilja komma i kontakt med dej om det?? kan jag kanske få din mail address eller liknande vad tror du? hjärtliga häls johanna

Lösvirkesbyggarna sa...

Hi hi! Jag känner igen det där med de små projekten... Just nu kan jag skylla på att det jag borde göra i lägenheten inte har så stor betydelse, eftersom vi ändå ska flytta till huset. (Att det sedan dröjer typ ett halvår talar vi tyst om) : )

Förresten så tycker jag absolut att du lyckades visa den vackra höststämningen på dina fina bilder! Vad underbart ni bor!

Kram Anna

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Men, det var det roligaste jag hört! Tackar så mycket för komplimangen!! Jag har skaffat en mejladress, gamlamejeriet@gmail.com, som du kan skriva till om du vill.

Gnistrande snö sa...

Hej,

tack för din gulliga kommentar!
Jag blev så glad.

Vilket härligt gammalt hus ni håller på att renovera. Det ser verkligen jättefint ut. Har också länkat till dig så att jag lätt ska kunna hitta tillbaka hit.

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Vi bygger faktiskt ett helt nytt hus, men det liknar det som stod här tidigare.

Viola sa...

Måste ju bara in och kolla läget, visst händer det härliga saker med huset även fast älgjakten pågår, men det är alltid de där smådetaljerna som blig kvar, vet av erfarenhet... ha en riktig skön helg, kramis VIOLAN

Taklyftet sa...

Första gången jag hittade hit och jag blev otroligt imponerad av ert hantverks kunnande och att ni gör så mycket själva.
Vilket tåla mod ni har haft och vad vacker det blir. Jag kommer att återkomma och följa eran färd mot ett färdigt hus.
//Jenny

Gela sa...

Hej, vad härligt det kommer att blik med kakelugnen sen. Vill också ha en!!! Vi har också massor av småprojekt på gång här och där... Ha en fin fin dag/Gela