Google+

måndag 8 december 2008

Två likadana awards!

Nu är det nästan så jag skäms; ni jag fått de fina awardena (?) från kan ju tro att jag inte uppskattar att jag fått dem. Så är det inte alls, utan jag har bara haft så mycket för mig. Det finns ju hur mycket som helst att göra nu inför julen.

Hursomhelst, det är de helmysiga norska bloggarna De gode minner i en ny tid och Den gamle stil -De svunne tider som gett mig den. Tillsammans med den följde en motivering och den gör att awarden värmer lite extra (om jag nu tolkat norskan rätt). Så här lyder den:

"Denne bloggen invisterer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold!
'Disse bloggene er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser eller selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig og gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!

Gi denne awarden til åtte bloggere som igjen må velge seg nye åtte. Inkluder denne teksten i overskriften på awarden deres'"
(bare vist det passer sån.)

Här är några av alla dem jag tycker passar in fint på den beskrivningen:

Designe
Hvítur Lakkrís
Kallholmen
Drömmen om en eplehage
Älfgärdet
Lundagård
Livet på Bergagården
Mitt egna hem

4 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Grattis, så KUL!:)
Din blogg är verkligen härlig tycker jag.
Kram Lallis

ColonialEast sa...

Hej!

Jag lånar er trappa till mitt inlägg idag. Hoppas det är OK!

Vad fint det blir med fönsterfoder. Håller med om att man vänjer sig vid det grå. Jag visst knappt om jag ville måla mitt hus, tyckte det var fint grått. Fast nu är jag glad att vi gjorde det.

Kram!

Bergagårdens Lina sa...

Tackar så väldigt mycket! va kul!

Så fint det blir i köket! Blir riktigt snyggt med det tvåfärgade!

/Lina

Älfgärdet sa...

Tack så jättemycket för din award! Är lite dålig på att skicka dem vidare men uppskattar dem MYCKET. Kanske har jag frågat dig förut...vad är det för färg du målar med i köket, inte kulören utan märket? Den grågröna är så vacker men som du säger så kan det ju bli för mörkt.
Ang schellackering så målar man direkt på schellacken. Om du putsar på den så ruggas ytan lätt upp & isolering försvinner vilket då innebär att om du isolerat en kvist så kommer den ändå att blöda igenom....& det är himla trist - här talar erfarenheten.... Så var noga med att du inte får några kanter eller rinningar efter schellacktrasan/penseln/svampen :).Sen kan man alltid pensla med schellack över färgen också, ifall man är osäker.