Google+

söndag 7 december 2008

Fönsterfoder på väg

Det var ganska länge sedan jag skrev om husbyggande. Martin har haft mycket att stå i här på gården och har inte hunnit med så mycket mer. Men han har i alla fall börjat att sätta upp foder runt fönstren. Och även om det kan tyckas vara en liten detalj, så tycker vi att det gör jättemycket. Hos oss händer allt så mycket långsammare än hos många andra, men det är ett lagom tempo för att man ska hinna med att ta de beslut man behöver ta.Man har blivit van vid att huset är grått och nu ser det nästan lite konstigt ut med vita foder. Men det blir väl bättre när hela fasaden blir vit, hoppas jag.


Jag är väldigt nöjd med listens profil; tycker om att man inte ser den förrän man kommer nära och verkligen tittar. Än så länge ser man då också, tyvärr, de fula skrivhuvudena, men de ska bort så småningom.

7 kommentarer:

Malin sa...

Vi är nog ännu söligare, det är snart två år sdedan vi började och vi har precis fått bygglov;-)
Hälsar
/Malin

Älfgärdet sa...

Vackra foder! Så härligt att det är fler än vi som kör i ett långsammare tempo än de flesta, men det är ju viktiga beslut ;)!! Fick höra igår senast av någon som egentligen inte vet något om vad man håller på med, att "det är ju roligt om det blev färdigt på utsidan nån gång"..... Vad säger man??? Orkar helt enkelt inte lägga energi på att svara. Till råga på allt så skulle han tala om för grannen hur hon skulle lägga om sitt skiffertak för att komma billigare undan "men det går ju inte museumet med på såklart"... Ack ja, jag var tvungen att avlägsna mig för att inte bli ovän med karln! :D

Anettes hus sa...

Oj, oj, sååå fint det blir!! Vakre profiler! Huset deres er så vakkert!

Ha en fin uke!

Klem Anette

Gnistrande snö sa...

Åh så fint det ser ut, Vilket vackert hus ni har!
Det gör verkligen jättemycket när fönstren kommer i ordning med foder och så, det är ju liksom husets ögon :-)

P.S Tack för din gulliga kommentar, jag blev så glad.

Ha en fin vecka!

Kram

Anonym sa...

Vill bara säga att jag verkligen uppskattar din blogg! Fantastiska detaljer, spännande att följa fortsättningen! Kram Ulrika

Mrs Small Town sa...

Hej Malin!

Det var länge sedan jag lämnde en kommentar hos dig nu. Tiden bara flyger iväg...

Fasaden på erat hus ser fantastisk ut! Era spesiga sidofönster påminner lite om våra :-)

Det kommer bli så vackert med den brun nyansen på fönster och dörrar mot den vita fasaden. Vad är det för brunfärg? Linolja antar jag, men är det terra, obränd umbra eller mera järnoxidbrun?

Jag kan bara instämma i ett med ett lagom tempo. Fördelen när det långsammare än för de flesta är att man hinner med att ta alla beslut som behövs på vägen.

Ha en riktigt trevlig tredje advent!

Kram
Sara Small Town

Snøstorm sa...

Nydelig hus! De små vinduene i 2. etasje var supersøte! :)