Google+

tisdag 16 december 2008

Badumsplanering

I helgen har lillflickan varit sjuk och jag har haft henne mycket i famnen. Hon var riktigt dålig, nästan 40 graders feber, men nu har det släppt i alla fall...

Hursomhelst, så var väldigt givande för planeringen i våra bardum. Tar mig aldrig tid att sitta på det sättet annars, men nu fick jag sitta och trycka på datorn utan att hon också tryckte hela tiden. Hittade en ny favorit, Restoration Hardware, som har flera badrumsmöbler och accessoarer jag skulle vilja ha (och en massa andra saker också för den delen). Men då skulle vi behöva några fler toaletter... Så nu gäller det att sålla och välja vilka alternativ som är rätt för oss. Vi har ju två toaletter, som ska ha lite olika funktioner, så det blir kanske två helt olika sorters utseenden. Vi får se.Bilder: Restoration Hardware, modellen heter Cartwright
.


Svart eller vitt, det är lika snyggt båda två. Just nu är vår möbel vit, men det går ju att ändra...
Hittade också lite vägglampor på samma ställe. Det här är ett exempel som skulle passa i badrummet uppe, där lampan/lamporna kommer ovanför spegeln/väggskåpet.

Den här skulle jag nästan vilja ha på toaletten ner, där lamporna ska var på vardera sidan om spegeln. Tycker om glaset, men inte den kromade delen.

Bild: Megabad, modell Madison, Dornbracht.

På en anna sida, Vintage Tubs, hittade jag ett urmysigt badrum, som jag skulle kuna kopiera rakt av, tror jag. Gillar precis varenda detalj! Beklagar den lite underliga bilden, men man kunde bara kopiera med sig en halva i taget...

Bil: Vintage Tubs

Jag kan inte låta bli att visa det här, även om det inte alls är något för oss. Men tjusigt är det!

Bild: Vintage Tubs

Hann faktiskt även med att titta en del på olika accessoarer till badrummen. Gissa om det känns lyxigt! Förnärvarande hänger vi handdukarna på en gammal stol och vi har nästan inget alls på väggarna. Hittills har jag inte hittat något, som jag gillar helt och hållet. Men det beror antagligen på att vi inte vet hur vi ska göra egentligen. Vi vet inte riktigt hur speglarna ska se ut och om vi ska ha skåpen bakom speglarna eller bredvid. Det återstår en del planering, men nu har vi i alla fall börjat och det är kul!

1 kommentar:

Lösvirkesbyggarna sa...

Tack för inspirationen! Bilderna läggs genast till i min inspirationsmapp. Vi har inte kommit till att fundera över badrummen än, men helt plötsligt står man där och ska fatta ett beslut!

Fint julkort! Vad kreativ du är : ) Det är verkligen en bra egenskap du har, att göra det bästa av situationen, trots att alla inte är så medgörliga... ; )
Kram Anna