Google+

torsdag 18 december 2008

Upptaget


Tänkte gå och lägga mig lite tidigare idag än annars, och göra något inlägg. Skulle bara fixa en bild bara... Hade kommit på en bild, som nog skulle bli mysig i halvmörket. Därför gick jag ner till vår toalett på första våning, plockade fram kameran och fick bilden ovan.

Sen skulle jag raka vägen till sängs var det tänkt. Men då märkte jag att det redan var fullt i vår säng. Inte mindre än två små pojkar ligger just nu och snusar i våra sängar. Vi kanske skulle ta deras istället och få sova lugnt hela natten, tänkte jag först; men vid närmare eftertanke jag vill nog hellre ligga ihop med dem ändå.

Vi har i alla fall en som sover där hon ska. Och det är ju skönt. Hon verkar gilla sitt egna rum jättemycket.
Nu när jag ändå gjorde ett inlägg, så får jag väl berätta att Martin gjort färdigt fodren runt dörrar och fönster idag. Skönt att slippa borrande och spikande alla möjliga tider på dygnet. Och så fint det blev sen! Bilder kommer såklart, men nu ska jag krypa ner hos två av mina tre killar. Vi får väl se var min tredje kryper till kojs nånstans...

2 kommentarer:

Designe sa...

Så mysigt! Ser fram emot bilder från färdiga foder och dörrar sen!:)
Kollade in inlägget nedan och wow så fint boningshuset var! Är det huset rivet nu eller finns det kvar..hänger inte riktigt med :)

Tack för kommentaren hos mig och kul att du fick lite besökare!:)
Kram

Lösvirkesbyggarna sa...

God Jul på dig också Malin!
Jag skulle ha gjort som du och gosat ner mig hos pojkarna. Numera har jag bara en pojke som kommer över till mamma på nätterna. Min tonåring skulle absolut inte vilja trängas med mig... Jag får passa på och njuta så länge nioåringen vill sova hos mig.
Vi har också valt att vara försiktiga med att tala om var vi bor. Ibland känns det som att vi avslöjar lite mycket när vi visar upp värdefulla verktyg och annat begärligt och då är det skönt att inte ha skrivit ut någon adress... Samtidigt skulle det förstås vara roligt att besöka en och annan bloggkompis! : )
Många kramar Anna