Google+

måndag 22 december 2008

Julkonsert, en sjuk kalv, vattkoppor och målning

Nyss hemkommen från årets julkonserter med kören och rösten är alldeles söndrig. Men det blir en sån stämning att det är svårt att hålla igen.

Barnen ligger och sover, men Martin var tvungen att gå ut till en kalv, som är sjuk, men som mot alla odds verkar vara på bättringsvägen. Jag var säker på att den skulle dö, för den ville inte äta. Men så idag hade det vänt och han ville plötsligt ha flaska som erbjöds. Snart ska han väl kunna äta hos sin mamma igen...

Vi är i det närmaste klara med julfixandet. De sista juklapparna inhandlades idag och vi har också varit och hämtat granar; det blev visst fyra stycken (!). Pojkarna ville ha varsin liten och en hamnade i badrummet. Det är riktigt mysigt, men det bästa är nog att titta på barnen. De är så glada och förväntansfulla och uppskattar verkligen att det blir lite extra fint.

En liten gran i storbrors rum.

När det gäller huset, så har jag målat färdigt det tredje lagret färg i köket, men bestämt mig för att måla ett fjärde för att få det riktigt bra. Därför verkar det inte bli några gardiner där i år... Men det blir väl fler tillfällen.

Lillflickan har precis fått vattkoppor, men jag hoppas inte det ska ställa till det för mycket på julafton, utan att vi kan gå till svärföräldrarna, som vi brukar. Det blir ju inte detsamma om två i familjen få stanna hemma.

Önskar till sist er alla en riktigt God Jul men mycket trevligt sällskap och en chans att ta det lite lugnt och samla krafter. Ha det gott!

3 kommentarer:

Designe sa...

Kikar in och önskar en RIKTIGT GOD JUL! Så fint med lillgranen i fönstret! Hoppas alla piggar på sig hos er! Kram :)

Lallis - liv och leverne sa...

Önskar dig en fin fortsättning på julen.
Kram Lallis

Lösvirkesbyggarna sa...

Hej Malin!
Jo det är bara råspont, själva finishen har vi inte ens funderat på än. "Finliret" kommer senare! : )

Visst är det väl så att det bästa med julen är dagarna efter julafton då man kan ta det lugnt, barnen leker med sina nya saker och alla måsten är förbi...
Kram Anna