Google+

söndag 30 november 2008

Gran

Lite senare på lördagen var vi till slut ute och hämtade en gran att ha utanför huset. Vi hittade en perfekt; lagom stor och fin och så växte den alldeles bredvid vår lilla skogsväg. Därför var den lätt att såga ner för pojkarna och den var samtidigt bra att få bort från vägen.

Storebror sågar sig svettig medan pappa och syskontittar på.


Lillflickan fick givetvis också följa med


Två koncentrerade grabbar sågar för glatta livet. Granen blev lite för hög...

Jag plockade med mig en massa olika mossor och sen åkte vi hem igen. Det började redan mörkna, så vi satte upp den nästa dag.


Vår "trädgård" är det ju inte så mycket med. Därför hamnade granen mitt i ett traktorspår till hälften fyllt med lera. Men det ser ju i alla fall trevligt ut med ljusen i granen när det är mörkt...

Inne har jag haft ett väldigt pyssel med att få till det med ljusstakar och stjärnor. Det lite svårt att veta var man vill ha dem eftersom det är första gången jag sätter upp dem. Nej, förresten en ljusstake satte jag upp förra året också. Tänkte set skulle se lite fint ut i det då tomma huset. Jösses, det känns som det var en evighet sen! Det har hänt så mycket sen dess...

3 kommentarer:

Lösvirkesbyggarna sa...

Härligt med utegran! De är så rara era barn. Det är så roligt när ens barn är ivriga att få hjälpa till!
Vi hade funderingar på att ha en gran utanför huset vi också, men det får bli nästa år när vi firar vår första jul där.
Kram Anna

ColonialEast sa...

Vad härligt med en utegran!
Har också tänkt ha en i trädgården men inte haft tid att åka och köpa ännu (kan inte knalla ut och hämta en i dungen här i bostadsområdet direkt). Här inne är ju inte ngn större ide att julpynta direkt ..

Signe sa...

Du har så flott blogg. Liker stilen din.Har noe til deg på bloggen min.
God Kveld!