Google+

måndag 3 november 2008

Uppdatering pågår

Bild från ett köksfönster

I vårt kök är det som bekant inte riktigt färdigt, men jag har ändå försökt att få en del saker på plats för att göra det lite hemtrevligt åtminstone. Därför tänkte jag ta några bilder och föra in dem idag, men den enda bilden som blev hyfsad var bilden ovan. För första året har mina myrten klarat sig, men så duschar jag dem varje dag också. De bortskämda uslingarna! Jag får återkomma med fler bilder senare.

Nu något helt annat. Jag skulle nämligen behöva lite hjälp. Jag håller på att komplettera gamla inlägg med både bilder och text, men är inte färdig med det än. Men jag undrar om det finns annat som borde förbättras och/eller ändras på? Saknas det något? Förslag och idéer emottages tacksamt!


3 kommentarer:

Taklyftet sa...

Tycker det ser himla bra ut som det är!
Däremot är jag nyfiken på hur du har lyckats får dubbla sidor. Jag har testat några gånger att få till det under det senaste året men det har bara blivit fiasko.
Kram

Gnistrande snö sa...

Hej,

Tack gulliga du för din rara kommentar och för utmärkelsen. Jag blev så glad.
Kommer nog att lägga upp fler bilder av lusthuset på bloggen så småningom annars kan jag ju alltid maila över några.
Är superstressad idag, sitter fortfarande kvar på jobbet och kämpar men tänkte att jag i alla fall ville dra iväg ett meddelande till dig för att tacka för utmärkelsen. Ha det så gott!
Vi hörs!

Kram
Katarina

Lösvirkesbyggarna sa...

Jag tycker att du gör bra inlägg. Gillar speciellt steg-för-steg-beskrivningar, som när du beskrev hur Martin tillverkade era vackra dörrar.
Glöm inte ge oss en lista med länkar till alla dina uppdaterade inlägg!
Kram Anna