Google+

lördag 15 november 2008

Med pojkarna till stán

Jag ligger efter med inläggen, så nu fyller jag på lite i efterhand. Det är en hel del som hänt här hemma, dock bar lite småsaker på byggfronten.

Förra helgen bar det av till stora staden. Vi tog tåget efter att vi lämnat lillasyster hos mormor o morfar. Bara det var ju en upplevelse och det märktes tydligast på lillebror, som var busigare och ännu gladare än vanligt.

På kvällen gjorde lamporna och dimma att det såg helt magiskt ut.


Fem minuter innan showen började orkade lillebror inte längre...


... men som tur var vaknade han igen och såg alla monstertruckar, motorcyklar samt en brinnande gubbe som hoppade från en skylift. Häftigt, helt i pojkarnas smak.

Sen var det dags för hotellrummet och det var ännu en upplevelse. De hade lite svårt att varva ner, men sedan sov vi gott allihop.

Dagen efter gick vi på stan och hittade då den här fantastiska lilla rollspelsaffär. Det pågick någon slags kurs eller träff för barn som ville spela rollspel och våra pojkar blev som förtrollade. Det fanns ett långt bord med ett uppdukat landskap. På det stod också ett stort slott eller en borg och några andra hus. Dessutom fanns det hundratals med små figurer, drakar och hemska kämpar.

Några av barnen skulle just börja spela och var helt uppfyllda av sina roller de fått sig tilldelade. En del barn satt också och målade sina små figurer. Det måste vara något av det pilligaste man kan göra, men det såg jätteskoj ut.

En toppenhelg som gav mersmak!


Exalterade barn med scenen för rollspelet i centrum.

1 kommentar:

Lösvirkesbyggarna sa...

Ja, det var då på tiden, jag har saknat dina inlägg! :)
Vad kul med utflykt med natt på hotell och allt. Något för killarna att minnas länge!

Jag tycker att du har toppenfina bilder på sidorna. Speciellt barnrumsfönstret är fantastiskt rart!
Kram Anna