Google+

torsdag 25 september 2008

Tvättställsmöbeln kommer på plats


Vi med den här bilden bara beskriva vår badrumssitauation. Martin håller egentligen på med beslagen till innanfönstren, men jag tyckte den visar hur vi har det. Ska bli Sååå skönt att få lite ordning..

Nu är den färdigmålad. Blev nog lite för grå, men det syns nog inte på bilden.


Här kopplas det avlopp med mycket små händer och borttappade kopplingsdelar som följd...


Kanske inte min favoritbild, men ska det dokumenteras så ska det. Avlopp och vatten nästan färdigkopplat.


Nä, det läcker fortfarnde. Testing, testing. Sådär, nu ska det nog vara tätt.


Kranarna ser ut så här på lite närmare håll...

...och så här ser hela möbeln ut nu på lite längre håll. Nu kan vi borsta tänderna i badrummet! Jippi!!!

8 kommentarer:

Malin sa...

Vilket vackert fönster ni har i badrummet, lite sakral känsla när man tvagar sig.

Lösvirkesbyggarna sa...

Det är verkligen inte lätt att bo på en arbetsplats, men det blir så fint! Det är en rar liten hjälpare Martin har! : )
Kram Anna

Skeen sa...

Det blev ju toppen. Och bra hjälp får pappa med...

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Det blir så fint. Fönstret tillsammans med takhöjden får det att se fantastiskt ur. Jag stod precis med våra snickare idag och pratade om att ha kakel en bit upp så som ni har och sen målat resten. Kul att se hur det ser ut hos er. Ha en fin helg! Kram Petronella

Viola sa...

Hejsan, ni har på G ett underbart badrum, den stora kommoden var ju för vacker, ska bli roligt at följa, här måste jag ju bara in och kika igen, ha en skön helg, här är det en blå himmel och sol! Kram Viola, jobba inte bara ihjäl er!

Sara Small Town sa...

Men så vansinnigt snyggt tvättställ! Kan man beställa ett likadant? Men skämt och sido, har ni en egen snickerifirma på sidan om?

Sedan måsta jag bara tala om att älskar dina bilder från Gamlastugan! Ett hus som som är slitet av tidenstand är något så speciellt i mina ögon. Tex bilden på det gamla trähantaget, får mig att fundera på hur många tusentals gånger detta hantag har används genom åren...

Också jättespännande att läsa om kossornas höst och nog låter det lite dramatiskt i mina öron att skilja på ko och kval, men så klart nödvändigt.

Ha en bra helg!
/Sara Small Town

Jenny sa...

Hej!
Jag är mitt uppe i badrummsplanering och blev såå förtjust i era kranar. Får man fråga vart ni fått tag på dem? Ser ut att bli ett jättefint badrum!!//Jenny

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Jenny:Kul att du tycker om kranarna. De är från Herzbach och hör till serien Epoca. Vi ville ha enhandsblandare i badrummet uppe och då blev det de här. Det finns nästan likadana hos Mora armatur, tror jag.