Google+

lördag 6 september 2008

Det färdiga trappräcket

Så här blev trappräcket när det blev färdigt. Kom på att jag glömt att föra in det när det var färdigt. Vi använde samma grå färg som vi har på listerna här uppe och också nere i entrén på den nedre delen av väggarna. Det ska bli en bit räcke längst ner i trappan också, men det lär dröja...

Så här ser det ut när man är på väg upp. Det saknas fortfarande en ledstång, men vi har så svårt att bestämma oss...


Färdigt med fin bilprydnad. (Lillebrors förslag)

Intill väggen har vi en halv pelare. Tyckte det blev klumpigt med en hel.


Och här den hela ändpelaren. Den ska väl stå ganska stadigt får vi hoppas...

5 kommentarer:

ColonialEast sa...

Jättefint!! Har inte riktigt bestämt hur vårt ska se ut ännu. Det är inte lätt. Men det lär bli något liknande.

husångest sa...

Håller på att brottas med en trapp. Tidigare varit heltäckningsmatta. Har slipat som en galning, jag får det inte att bli jämt och snyggt. Trappstegen har en fin nos så jag vill inte direkt slita bort och bygga nytt.

Är det bara ge upp och måla på? Har tänkt mig vit färg. Spackla som en tok och måla på?....iofs snyggt om bara måla sak vara lite slitet.

Gamla mejeriet sa...

Jag märker att det finns en lucka här. Har inte skrivit hur trappan gjordes. Den är nämligen nytillverkad, som nästan allt... Vi har inte fått tag i så mycket begagnat, tyvärr. Vi har tagit bort färg på dörrarna som ska vara i huset, men det gick ju ganska enkelt med värmepistol och profilerade skrapor. Men det låter som vi har sluppit något som inte är kul med heltäckningsmattan, slipning och slipning och slit... Det finns inget som kan lösa upp limmet? Har du varit inne på byggahus´ forum för byggnadsvård? Kanske de har något tips.

Sara Small Town sa...

Så vansinnigt snyggt räcke! Skulle kunna kopiera det rakt av, men det är ju att göra det lite väl enkelt för sig... och det är ju inte riktigt likt oss ;-)

Verkligen ett vackert räcke!

/Sara Small Town

Gamla mejeriet sa...

Tackar! Jättekul att höra. Vi hade ett gammalt som förlaga, men gjorde inte precis som det. Jag ville ha det lite annorlunda...