Google+

tisdag 30 juni 2009

Några auktionsfynd

Att vi gillar gamla saker är väl ingen nyhet för dem som känner oss och för några veckor sedan lyckades jag komma iväg på en auktion. Det är säkert fyra-fem år sedan sist, i alla fall känns det så. Hursomhelst, jag kom hem med nästan hela bilen full, och det här är några av sakerna.

En sådan här har jag velat ha hur länge som helst. Den här är från Gustavsberg och heter Brita och är riktigt fint skick. Tyckte det var lite extra kul att det fanns en tvålkopp med samma mönster. Detta har redan funnit sin plats, även om rummet i sig inte alls är färdigt.
Eftersom vi egentligen inte har någon plats för prydnadföremål i nuläget, är det ganska trångt och rörigt på de få möbler som finns att ställa något på. Ljusstaken och den gamla mjödtunnan är mina senaste rov.


Jag får be att få återkomma med några fler saker senare; en lampa ska få nya textilsladdar och en annan bli ordentligt tvättad först.

6 kommentarer:

Bergagårdens Lina sa...

Jättefint tvättfat! ett riktigt auktionsfynd! Jag köpte nyss tre tallrikar på en loppis, tror att de är i samma serie! Måste kolla :)

Anetteshus.com sa...

Så mye flott!!! Heldiggris;)

Er innom for å ønske deg en strålende sommer!!!

Klem Anette:)

Kallholmen sa...

Underbart med både aktion och loppis.
Man har so fått en nytändning på det sen man introducerades i bloggens värld.
Fin-fina fynd.
Ha nu en riktigt mysig sommar.
Kram Carolina

Designe sa...

Oj, va många fina fynd du gjort! Jättekul! Så fint det blir i tvättrummet oxå! Ser att jag missat massor av inlägg igen!! Lite att ta igen men det är ju bara trevligt! Hoppas ni är lediga och kan njuta av värmen! Själv går jag på semester imorgon! Kram :)

Malin sa...

Älskar vattenkanna med tvättställ, vill ha ett utomhus på sommarhuset. At borsta tänderna och tvätta sig ute är SOMMAR!
Kram
/Malin

Våglyckan sa...

Här händer det saker. Var flitiga ni har varit och grävt. Sambon började att gräva i regnet i veckan men sedan gick grävmaskingen sönder (suck) så nu är det halvägs färdigt. Inte så mkt att göra. Kanske vi har någon snäll bondgranne man kan fråga lite snällt om hjälp?... Bra också att ni tar lite ledigt och gör ngt så roligt som går på auktion! Jättefina saker ni har hittat på och kannan med skål får du såå gärna sälja till mig, ha ha ha.
Må så gott!
kram från mig
/maria