Google+

söndag 28 juni 2009

Nuläget i trädgården

Ett snabbinlägg innan jag somnar.
Nu när förstaskörden är färdig fick Martin lite tid att sitta i vår gamla grävmaskin och lade då bland annat ner den sista sträckan dräneringsrör. Så snart kan vi äntligen lägga igen närmast huset.
På baksidan fick han lov att planera om jorden en gång till. Det blev inte som frun hade tänkt sig... Men nu är hon sååå nöjd. Det här kommer att bli bra.
Barnens klätterställning kommit på plats igen och vi passade också på att hämta en gammal lekstuga, som Martin gjort en gång till sin syster. Båda ska målas och fixas med, men vi har inte bestämt färger ännu, så det får bli ett senare projekt.
Så här kaotiskt ser det ut hos oss precis nu. Jag och pojkarna sov i tält häromnatten och samma dag köpte jag en pool. Inte så snyggt kanske, men jättekul!

Nu måste jag gå och knyta mig, men det blir nog till att sova på mage. Ryggen sticker och kliar, eftersom jag renasade i landen i bikini.... Att man aldrig lär sig!

Sov gott

3 kommentarer:

Lundagård sa...

Hos er händer ju också massor! Man ser nog inte själv det som händer när man är mitt i det...Er miljö är underbart vacker med huset, de stora träden och framförallt kossorna!

Fröken Fräken sa...

Oj, ni verkar ha en hel del att pyssla med där i trädgården! Eller, pyssla kanske inte är rätt verb.. men tur att ni har tillgång till traktor! Mysigt att sova i tält, campa har jag gjort mycket i mina dar..

Jenny sa...

Hej Malin!
Vad glad jag blev att du kikade in till mig, nu hittade ju jag till din supermysiga blogg! Kände direkt att den är något för mig:)

Vilken härlig lampa du köpt från Karlskrona Lampfabrik! Var inne på deras hemsida o kikade, tack för tipset! Måste visa den för min sambo, han är intresserad av oljelampor och jag såg att de säljer tillbehör:)

Ha en skön kväll,
hit kikar jag gärna in igen!

Kram Jenny