Google+

måndag 15 juni 2009

Några detaljbilder på putsen

Det här inlägget kommer kommer kanske lite i senaste laget, ,en nu har jag lite tid och vill passa på att visa det här.

Min Martin är en ganska sansad man, men när han putsade huset ringde han och lät faktiskt ganska exalterad när han sa: - Det här blir fan bra. Det är inte ofta han säger så om något han gör själv, så det måste väl betyda att det är helt perfekt, tänkte jag. När jag sedan kom ut och såg hur det såg ut kunde jag ju bara hålla med. Det blev fan bra.

Om det finns någon som tänkt putsa något med samma färg som vi, så har vi 35 säckar kvar (Finja FC 110) ... Finns här att köpa alltså.... ganska billigt...


4 kommentarer:

Vimsingen sa...

Gud vad häftigt! Jättefint. Vi är i putsningstagen men vi har en firma som gör det. Vi skulle aldrig våg ge oss på putsningen.
/VImsingen

Mrs Small Town sa...

Hej Malin,

Jag har inte varit inne på din blogg på nån (par) vecka och jag har missat en del inlägg...

Erat hus är *fantastiskt* fint Malin!

Den nyputsade fasaden, proportionerna, färgval och färgkombinationer -ja allt är SÅ VACKERT! BRA jobbat till er båda...!!!!

Du hade en fundering på val av bänkskiva och själv så älskar jag kalksten...

Men JAG skulle nog inte välja vare sig kalksten eller marmor som bänkskiva i köket, med tanke på det kalkrika vatten vi har här i nordöstra Uppland. Ni har säkert ett mjukare vatten hos er och då går kalksten/marmor betydligt bättre. (Däremot kan man inte lägga tex en citron (syra) mot skivorna, då fräts ytan... men det här kan du säkert redan)

Av dina provbitar gillar jag verkligen den ljusa graniten, den ser ut att passa riktigt bra med eran fina färg på pärlsponten! Som nummer två väljer jag den mörkare kalkstenen.

Kul att du anmält dig till tjejmilen (Stockholm?), det har jag också!

Stor kram
/Sara Small Town

Anonym sa...

Härligt att få följa ert fantastiska bygge, tack!! Hur går det med badrummskommoden på överväringen? Tankar på att göra en liknande... Kram Ulrika

Kerstin - Syster Grön sa...

Jag håller med! Det blev fan bra!! =)

KRAM! / Kerstin