Google+

onsdag 17 juni 2009

Lampan har kommit!
Nu har den äntligen kommit, min lampa. Beställde den i februari och den kom till affären förra fredagen, men den var värd lite väntan. Tycker den är jättefin med alla fina genuina detaljer, som textilsladden och kontakten som passar så bra hos oss. Jag är supernöjd och ska snart beställa lampor till badrummet, måste bara bestämma vilken vi ska välja.... De har ju så många. Titta in här, så får ni själva se!

Och till Ulrika; har tyvärr inget nytt att meddela när det gäller badrumsmöbeln. Vi har inte gjort några lådor och luckor ännu; vi gör dem nog tillsammans med köks- och garderobsluckorna. Just nu är det mycket att göra utomhus, trädgården och grässkörd, så det ligger på hold. Jättekul att du inte gett upp än.... den ska bli färdig nån gång... Jag antar att ni har egna funderingar, men jag skulle nog föreslå en med lite högre ben. Mer praktiskt, både när man ska ta något ur skåpen och när man städar... och kanske snyggare också förresten! Men det är ju kanske bara jag som tycker.

2 kommentarer:

Eddan sa...

Kul att du hittade in till mig och tack för de snälla orden om bloggen. Jag har tittat in här ngn gång ibland också men har nog varit dålig på att kommentera tyvärr. Spännande att följa med i era projekt :-)!

Trevlig midsommar!

Kram från Anette

Lallis - liv och leverne sa...

Ha en riktigt fin midsommar, goa du.
:)
Kram Lallis