Google+

onsdag 9 februari 2011

Lavendelblommor på toaletten


Jag har länge varit ute efter torkad lavendel, och hittade till sist en webbutik, som sålde i lite större partier än jag sett tidigare och slog till. Nu har jag hällt en del av det i de här flaskorna, tills det kommer till användning. Än så länge har jag bara gjort några doftpåsar, men tycker att det är så vackert i all sin enkelhet,så jag har ingen brådska med att använda det... Flaskorna har jag ställt på toaletten, som fått sig ett riktigt lyft efter att jag städat bort byggsaker och fått upp gardiner. Föll handlöst för de här gardinerna; tunt, skirt tyg med en massa spets. 

Passade också på att köpa några knippen lavendel på samma ställe och satte helt enkelt upp dem tillsammans i fönstret. Det doftade väldigt starkt till en början, men nu är det bara trevligt, tycker jag.
Idag ser vädret ut att bli väldigt vackert; och jag håller tummarna för att alla här hemma snart ska var på bättringsvägen, så vi kan gå ut en stund. Vi har haft magsjuka i huset i nästan en vecka och även om jag själv kan hitta miljoner saker att göra, så märks det på barnen att de kan bli lite uttråkade ibland, jag har kanske svårt att hitta saker som både de och jag tycker är roliga. Idag tänkte jag försslå tvåltillverkning; undrar om någon nappar på det!!

Allt Gott!

Malin


6 kommentarer:

Designe sa...

ÅH, det ser mysigt och lantligt ut i ert badrum! Så fina gardiner och härligt med lavendel! Kram :)

Nanna sa...

Lavendel! Så underbar doft! Som man längtar till sommaren då!

Boel Thörn sa...

Väldigt fint med lavendeln! Hur går det med tapeterna från Lim&Handtryck? Det hade varit väldigt roligt att se dem uppe!:-)

Ewa sa...

Hej, fann din blogg just nu när jag "surrade runt lite", så fin!! Blev handlöst förälskad i gardinen....var hittade du den??
Ha en fin dag
Kram
Ewa

Anonym sa...

Hej,

Så härlig blogg! Den blommiga tapeten på er lilla toalett är helt fantastisk, vad heter tapeten/vad är det för märke?

Tacksan för svar. Ha det gott!

Malin G sa...

Hej på dig och tack så mycket!
Tapeten heter tree Peony är i färgen pale Aqua och tillverkas av colefax & fowler