Google+

måndag 10 januari 2011

Fynd

Vi spanar efter gamla element och kakelugnar för tillfället, men hamnar väldigt ofta på avvägar i vårt sökande. Som nu i helgen i helgen till exempel åkte vi till en gammal farbror, som vi hört har en massa gamla saker. Det hade han och mycket var oordnat, så det var inte lätt att hitta något, men efter ett tag hade ögon ställt in sig på något vis och plötsligt kunde jag se varje enskild sak. 
Om vi stannat längre hade vi kanske kunnat hitta mer, men barnen frös och ville åka, men en del saker hann vi i alla fall få med oss. Det var jag, som vanligt, som hittade mest bra- att-ha saker; Martin köpte ett lås han gillade och jag hittade trådrullar, en tvättbrada och två trälådor. Det enda han hade i kakelugnsväg var luckor och elementen han hade passade inte heller. Vi är ute efter gamla, stora breda element på fötter, så vi letar vidare... och kommer säkerligen komma på lika lyckade avvägar fler gånger ;)

Här ska rullas band och spetsar...


Ha en härlig dag!4 kommentarer:

Lundagård sa...

Det är ju hur roligt som helst att åka på en fyndtur och komma hem med saker man inte innan visste att man behövde :-)
Ett riktigt gott nytt år till er!

Designe sa...

Åh, vilka fina fynd du gjort!:) Kollade in er att göra lista nedan och Oj så mycket ni gjort! Snyggt jobbat! :)
Kram

MrsUniversum sa...

Det var riktigt fina saker den gamle farbrorn hade i förvar! Jag skulle också vilja besöka honom ser jag...

Hoppas 2011 blir ett finfint år för er!

Älfgärdet sa...

Det är ju sådana ställen som uppträder i mina drömmar! Lycka till med letande efter radiatorer jag har erfarenhet av att det är inte helt lätt tyvärr, men den som är ihärdig får ju lön för mödan :)!