Google+

måndag 8 november 2010

Nu är det vitt

Nu var jag bara tvungen att få till ett inlägg. Det har hänt så mycket, men inte hunnit med att skriva på jättelänge. Tyvärr hann jag bara ta några bilder med ajphånen och sitter nu på tåg, på väg att ha ett seminarium, men jag hoppas det går se lite på bilderna i alla fall.
Vi har tagit bort en del av gipsen på väggarna och istället satt upp pärlspont, för att då få det jämt och snyggt vid fönsterfodren. Nu har vi målat ett antal gånger och snart ska det nog vara färdigt. Det här blir det första rummet som vi målat vitt och det känns otroligt ljust och rent på nåt sätt, men sen kommer det en ljusblå tapet med stora pioner på. Det är en av de finaste tapetter jag sett, så jag kan inte låta bli att dra upp och titta på dem lite då och då...
Så här ser det ut när man kommer in...

Utsikten från toalettstolen är betydligt roligare nu än för några månader sen. Jag är sååå nöjd med handfatet. Det har legat i garaget i 2 ½ år, men nu är det alltså på plats! Kranen hade vi i vårt förra hus också, men gillade den såå mycket att vi skaffade en hit också.

Det finns två fönster och det bidrar säkert lika mycket som färgen på väggarna till att rummet är det ljusaste i hela huset.

Och en bild på våra foder; tror aldrig jag kommer att tröttna på dem.

Malin

3 kommentarer:

Norrfrids Eija sa...

Det är hänförande vackert redan nu. Även jag är en detaljfreak, detaljerna måste stämma för att inte störa helheten...
Allt gott,
Eija

Gela sa...

Underbart och vilka foder. Tack för inspirationen. Ha en fin dag/Gela

Designe sa...

Åh va fint! Jag gillar oxå era foder! Ha en bra vecka! Kram :)