Google+

måndag 29 november 2010

Tapeter på toaletten

Så var det äntligen dags! Häromkvällen började vi tapetsera på toaletten! Jag hade fått en ledig dag extra och var full av energi och sa att jag tänkte börja tapetsera. När det väl kom till kritan var det en del förarbete innan jag kunde börja, så efter ett tag hamnade jag lite på avvägar i ett annat rum och målade golv... Detta för att jag bordet jag tänkt använda som tapetserarbord fanns där inne och för att jag hittat en pensel jag haft till golven och då kom jag på att vi fortfarande har ett golv kvar att måla...
Men tillbaks till toaletten. Jag behövde ha en pensel för att måla lite alldeles intill duschen, där vi inte ska ha tapet... och efter att jag målat golvet färdigt så långt jag kunde för dagen fortsatte jag leta och hittade till slut en pensel för detta ändamål. Sedan fortsatte jag med att ta ut alla saker jag tidigare provisoriskt burit in på toaletten, såsom en hylla, byrå, stol, pall, våg och en del annat smått, för att få in mitt tapetserarbord.
Så småningom, efter mat, läxor och allt annat som ska göras, kom vi igång i alla fall, men nu var det plötsligt Martin som hamnade på stegen. Visst är det underligt!
Lillflickan är, som alltid, med där det händer...

De första våderna på plats över toaletten.

Och lite senare, en hel vägg klar. Det går fort när det bara är halva väggarna som ska tapetseras...

En bild från dörröppningen, som det ser ut just för tillfället.
Är väl inte helt klar med inredningen, men det struntar jag faktiskt i förnärvarande. Är helt betagen av tapeterna och kan gå in på toaletten bara för att njuta. Det enda som saknar nu är faktiskt en enkel bröstlist mellan tapet och pärlsponten. Sen är det faktiskt färdigt i det här rummet och då är det dags för lite småinredning!!

Snöiga hälsningar från
Malin

4 kommentarer:

Lundagård sa...

Härlig beskrivning (som låter mycket bekant) hur det ofta blir när man tänker göra något :-)
Vilka vackra tapeter, ombonat och trevligt med tapet på toaletten.

MrsUniversum sa...

Va fint det blev!!!
Och hur det gick till lät också lite typiskt då man har mycket man kan ta itu med, kul beskrivning...

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Tack för responsen och kul att det känns som ni känner igen er i min beskrivning av dagen. Det är inte så sällan som det händer kan jag tala om, men brukar försöka att resonera som så att det är bättre att göra något, än ingenting alls. Allt ska ju bli färdigt nån gång och det spelar inte så stor roll i vilken ordning det blir gjort.

Designe sa...

Åh, va stort badrum! Ser ombonat och trevligt ut! Ha en bra dag! Kram :)