Google+

söndag 18 juli 2010

Dags för salen, några dagar för sent...

Ännu ett litet snabbinlägg. Vi håller på med att få iordning salen nu, men tänkte jag skulle visa några bilder på hur det såg ut innan i dessa rum. Då blir det kanske lite lättare att förstår hur mycket vi kommer uppskatta att få dem använda.
Så här såg det ut när man kom in i salen. Det var svårt att få en bra bild, eftersom det är sånt motljus, men man ser kanske röran i alla fall... Väggarna är täckta med råspont, liksom taket, men golvet är bara täckt med skivor för att vi ska kunna gå där.

och här är vårt blivande biblioteket/kontor eller om det bliv som mellan barnet vill, sovrum...
Här finns det tak och gips på tre väggar, fönstersmygar, men inget golv. Isolering och råspont saknas också ännu så länge på den fjärde väggen, eftersom vi inte kunde bestämma oss för hur elen skulle gå i köket, som ligger på andra sidan.

Här är vår toalett just nu. Trumsetet, som tidigare stod i salen, har också hamnat här, så nu har vi de flesta instrumenten på detta något udda ställe. Pianot har jag dragit hit för en tid sen och gitarren har också stått i duschen ganska länge... Tidigare hade jag ett litet målarhörn där trummorna står, och det verkar som jag får leta reda på något annat ställe att stå och och måla på...

Malin

Inga kommentarer: