Google+

måndag 4 maj 2009

Snart är hela huset vitt!Ett litet smakprov på hur det blev med den efterlängtade putsningen. Det blev verkligen hellyckat, men det fattades en säck, så Martin har väntat med att göra den sista gaveln. Jag ska ta lite fler bilder och tänkte försöka komma överens med Picasas sätt att få in en filmsekvens, för det var lite kul att filma detta tyckte jag. Det är verkligen en milstolpe för oss. Någon som har erfarenhet av Picasa och dessa filmer? Jag har inte lyckats få kläm på det riktigt än...

Nä, nu måste jag ut igen. Är bara inne en sväng för mat och det här inlägget. Nu är det krattning, grässådd och jordfräsning som gäller. Det skulle ju komma regn snart...

Ha det gott allihop!

12 kommentarer:

Lösvirkesbyggarna sa...

Vilken skillnad det blir. Vad roligt!
Kram Anna

Britt sa...

Hej! Hamnade här av en slump. Vad mysigt stort hus ni verkar ha, och trädgården verkar bli stor den också. Kommer gärna tillbaka till sidan.
Kram Britt

Vimsingen sa...

Håller med jättestor skillnad.
Så fint det blir!
/Vimsingen

Älfgärdet sa...

Så fint det blir! Det är ju lite vånda innan man ser hur metoden funkar.

Tycker absolut att du ska testa att skära ut & trycka dina egna schabloner. Det är lite trixigt innan man kommer på hur man ska mäta & hur mycket färg man behöver ta på, men gör man på en provbit innan så övar man upp sig. Tog ju några timmar för mig men nu är den färdig!

Designe sa...

Åh va fräscht och fint det blir! Ser gärna mer bilder och film! Kram :)

Kerstin sa...

Ert hus kommer ju att bli sååå otroligt fint! Tror allt att jag får ta en sväng förbi och smygspana snart, bor ju trots allt inte särskilt långt bort... =)

Välkommen in i min lilla butik förresten!!!

Kramar! / Kerstin

MajorogMeg sa...

Flotte bilder av et nydelig hus. Ser ut til at hvitt ble perfekt! Det er alltid spennende nå man starter en slik jobb:)
Lykke til:)

Kerstin - Syster Grön sa...

Jaaa...hm, stand up, kanske det?

Jo, jag träffade din mamma på Pingstkyrkans second hand, och då sa jag att jag läste din blogg och att ni hade det så fint och var så duktiga (är fortfarande sjukt imponerad av hallgarderoben!!), och då förklarade hon vart ni bor! Så det är så jag vet!

Tack för kommentaren hos mig, alltid lika roligt!

Varm kram!
/ Kerstin

Gnistrande snö sa...

Himmel och pannkaka så fint det blir, vilket vackert hus!!!
Och vilket fint garage ni har, faktiskt det finaste jag sett :-)

Ha en härlig helg och hoppas att ni hinner koppla av lite mellan varven.

Kram
Katarina

Drömmar och Lycka sa...

Hej, vad roligt att ha hittat hit. Vilket underbart och vacker hus ni bygger, för det är väl det ni gör om jag fattat det hela rätt :) Ska bli roligt att få se fortsättningen. Ha en fortsatt bra dag! Kram

Det Gamla Huset sa...

Oj vad tjusigt det blir, gillar verkligen din blogg, besöker den varje dag./ sandra

Kerstin - Syster Grön sa...

Hej fina Malin!

Ja, vi känner ju nästan varandra!

Nej, jag tror inte alls att bomullsväv är fel, det är väl vackert!? JAg har sytt en kanal på baksidan, och sytt knapphål i kanterna. Sedan trär jag i en plattlist som jag borrat hål i, så kan man sätta krok/spik/skruv igenom knapphål-list-knapphål, detta syns ju då inte för "överhänget". Svårt att förklara men...om du har vägarna förbi Dala-trakten får du komma in och säga hej, så visar jag!

Ha en alldeles underbar helg!
Kramar! / Kerstin