Google+

onsdag 18 februari 2009

Äntligen!

...har jag hittat mina gamla köksgardiner. Till slut hittade jag dem där jag lagt dem; i skåpet där jag lagt alla andra gardiner. Efter mycket letande har de alltså kommit på plats, liksom de tre skomakarlamporna jag fixat i ordning, så nu ser det riktigt hem-likt ut i köket.
Vi har en hel del kvar att göra, men jag ville med den här bilden visa hur det blev sen jag målat om. Tidigare köksinlägg finns här.
Det var ganska länge sedan förra inlägget; vi har haft mycket att göra. Martin har haft mycket strul med kalvningar och en avverkning att ta hand om, även om Tommy skött det till största delen. På sistone har det varit många tidiga mornar och sena promenader till ladugården för att titta så det inte är någon kalvning på gång och då har det varken funnit tid eller ork till att bygga och fixa.

Dessutom har det varit en del planerande och fixande inför den svensexa och fruhippa som ägde rum i helgen, liksom för den stundande bröllopsfesten på lördag. Det har varit och kommer att bli så roligt, men allt detta tillsammans har gjort att det varit lite stiltje både på byggfronten här hemma och bloggen .

Men idag tittade vi lite på hur vi luckor och lådor ska se ut i kök, tvättrum, groventré, badrum och sovrummen.

Jag har så himla mycket jag skulle vilja lägga in, men tiden räcker liksom inte till. Hade bestämt mig för att försöka begränsa mitt bloggande, för det tar ju tid från att fixa här hemma. Men det är svårt, för samtidigt som jag märker att jag hinner med fler saker, så är det ju kul att kommunicera med andra på det här sättet. Måste försöka att komma på nåt sätt att vara mer effektiv...

3 kommentarer:

Anettes hus sa...

Så fiiint det ble! Lyst og lekkert!!

Klem Anette:)

Familjen Andersson sa...

Det är det ständiga dilemmat ;)
Gillar takmönstret, det var riktigt trevligt!
Dessvärre har vi för lite takhöjd för att göra nåt roligt med våra tak...men hallen kanske...hmm.....

Designe sa...

Superfint tak i båda rummen och så fint det blev med panelen i köket och dina vita gardiner!
kram :)