Google+

söndag 29 april 2012

Helgens projekt, odlingsbänkar

Sitter nöjd i soffan efter en dag med våra odlingsbänkar, som nu står på plats. Det återstår en del jobb, såsom färg och grus, men det mesta är gjort!
Jag kan konstatera att jag, som vanligt, underskattat arbetsinsatsen som krävs för det här. Från början hade jag tänkt att vi skulle såga itu några dieseltankar och bara ställa dem där vi tänkt ha vår trädgårdsodling. Men Martin tyckte att det såg hemskt ut, så han klädde in dem med brädor och därför blev det ett större projekt, som också involverade honom mycket mer än jag tänkt från början.
För att få dem på exakt rätt plats var vi också tvungna att ta ställning till var vårt blivande växthus ska stå och hur stort det ska vara och det känns verkligen kul att ha kommit en bit även med det.

En dålig bild tagen  inifrån på projektet.


Vi känner oss lite som våra katter ikväll... så här ser Martin ut ungefär...


... och själv ser jag nog ut så här. Kommer somna tidigt ikväll... Imorgon ska den sista jorden i och sen blir det sådd!
1 kommentar:

Sommarfågel sa...

Fint!!! Roligt att se, hos oss avvaktar vi lite, det är svårt att besluta var odlingen borde placeras. Vi ska gräva och bygga på så många fler platser att vi inte vet var vi ska ta vägen med odlingen. Men den som väntar på något gott!